A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ланчинський ліцей імені Юрія Шкрумеляка Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області

«Серцем єдиним, ми - Україна»

Дата: 12.04.2024 19:30
Кількість переглядів: 19

Сьогодні 11 квітня 2024 року на базі Ланчинського ліцею ім. Ю. Шкрумеляка Ланчинської селищної ради відбувся I етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна» серед закладів загальної середньої освіти громади.

Метою обласного конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна" є посилення національно-патріотичного виховання, сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню учнівської молоді, виявлення, підтримки талановитих дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті, сприяння психологічному розвантаженню.

У Конкурсі взяли участь команди всіх 4 закладів загальної середньої освіти: команда «Великі герої маленького краю» Середньомайданського ліцею, «Крилаті піхотинці» Ланчинської гімназії, «Незламні серця» Добротівської гімназії та «Неон –серце патріота» Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка. Команди представляли композиції патріотичної тематики, які поєднували в собі елементи театрального, вокального, хореографічного, музичного напрямків та проєкти про героїв із свого населеного пункту, громади.

На підставі протоколу журі І етапу Конкурсу, затвердженого наказом відділу освіти, молоді та спорту, визначено команду «Неон - серце героя» Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка, переможницею І етапу обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна» серед закладів загальної середньої освіти Ланчинської громади як таку, що набрала найбільшу кількість балів за результами та рекомендовано її для участі у ІІ районному етапі Конкурсу.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити подібні конкурси.

Всім учасникам Конкурсу успіхів та наступних перемог!

#СерцемЄдиним #Ми_Україна

#дякуємоЗСУ #РАЗОМ_ДО_ПЕРЕМОГИ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень